Over LogistiekBBL

In 2018 is uitzendbureau LogistiekBBL opgericht. Wij hebben ons gespecialiseerd in de selectie, werving én het uitzenden van logistiek personeel. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. Zo beschikt ons jonge en ambitieuze team over de nodige kennis om jou te matchen met één van onze vacatures die perfect aansluit bij jou, jouw wensen en jouw kwaliteiten!

Naast een vaste, fulltime baan gericht op de lange termijn, bieden wij jou de kans om je verder te ontwikkelen. Zo kun jij via ons bijvoorbeeld jouw heftruckcertificaat behalen, een cursus of een erkende mbo-opleiding volgen. Deze logistieke opleidingen bieden wij aan via dé online mbo-opleider van Nederland: Spring Instituut, waar wij nauw mee samenwerken.“Mensen aan het werk helpen is het mooiste dat er is”

aldus Bob Miltenburg (oprichter en eigenaar). 

Ons team

Imane
Stagiaire
Marleen
Manager Backoffice
Ibtissam
Recruiter
Sonja
Recruiter
Oumaima
Recruiter
Maarten
Commercieel Manager
Marc
Commercieel medewerker
Cato
Recruiter
Romy
Recruiter
Tim
Commercieel medewerker
Lars
Content Creator
Joanna
Recruiter

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.